Tarikh: 14 Januari 2012
Kategori: Beginner.
Masa 10pg - 5.00ptg ( bergantung kepantasan peserta)
Yuran: RM180/seorang
Peralatan perlu dibawa: Pen, Apron & kain lap
Makan Tengahari disediakan
Min 4 orang peserta
Pendaftaran secara kumpulan adalah digalakan
Anda akan diajar
- cara membancuh dan membakar cheesecake (bake cheesecake) & walnut carrot moist cake.
- membuat cream cheese frosting.
- mengenali fungsi-fungsi peralatan asas yang diperlukan.
- cara menghias cheesecake & carrot cake.
Hasil Kerja dibawa pulang.
Booking/Confirm Kehadiran:
1. Pn.Aikin
2.
3.
4.
Jika kehadiran kurang daripada 4 orang, saya akan batalkan atau tunda kelas ke tarikh lain.
Jika berminat nak join, ikuti langkah mudah ini.
i.Bankinkan deposit RM80 ke dalam :-
BANK CIMB :SECRET INGREDIENT ENTERPRISE
No Acc.: 0611-000963
(DEPOSIT DAN PENGESAHAN KEHADIRAN BOLEH DIBUAT MULAI SEKARANG)
ii. smskan/emailkan NAMA ANDA dan nyatakan KELAS KEK & TARIKH. No.HP 014-8221930 (Mysara)
- cara membancuh dan membakar cheesecake (bake cheesecake) & walnut carrot moist cake.
- membuat cream cheese frosting.
- mengenali fungsi-fungsi peralatan asas yang diperlukan.
- cara menghias cheesecake & carrot cake.
Hasil Kerja dibawa pulang.
Booking/Confirm Kehadiran:
1. Pn.Aikin
2.
3.
4.
Jika kehadiran kurang daripada 4 orang, saya akan batalkan atau tunda kelas ke tarikh lain.
Jika berminat nak join, ikuti langkah mudah ini.
i.Bankinkan deposit RM80 ke dalam :-
BANK CIMB :SECRET INGREDIENT ENTERPRISE
No Acc.: 0611-000963
(DEPOSIT DAN PENGESAHAN KEHADIRAN BOLEH DIBUAT MULAI SEKARANG)
ii. smskan/emailkan NAMA ANDA dan nyatakan KELAS KEK & TARIKH. No.HP 014-8221930 (Mysara)